Hieronder vindt u een overzicht van onze springkastelen. Er is een springkasteel voor ieders wens en voor iedere toepassing!

Onderaan de pagina vindt u de lijst met veelgestelde vragen (FAQ).

verhuurvoorwaarden springkastelen

Waar houdt u rekening mee met het huren van een springkasteel? U voorziet een stopcontact van 220V en 16A Er is een doorgang van minimum 1m. Voor sommige springkastelen hebben we zelfs een doorgang van minimum 1m20 nodig. Indien u twijfelt informeer hiernaar bij u reservering. Er moet rondom het springkasteel minimum 1m vrije ruimte voorzien worden. Bij regen laat u het springkasteel opgeblazen. Enkel bij hevige wind/storm laat u het springkasteel af. De prijs van een springkasteel is voor 1 dag. Dit wil zeggen dat het springkasteel vanaf 8u ’s morgens geleverd kan worden en ten laatste om 22u terug afgehaald... Lees meer

Feest en Party verhuur!

Springparadijs: Hét adres in Essen en omstreken voor huur van springkastelen en ook voor party verhuur om van uw party een groot succes te maken! Gratis aflevering! We verhuren de volgende producten op gebied van Party benodigdheden:   Stoelen en Tafels Funfood Kids Fun Koelwagens, Flessenfrigo’s, Windowcoolers en Skydancers Tapinstallaties, Togen en Tapkastenbuffet Springkastelen Tenten, Partytenten en Bierkiosk Verwarming en Verlichting Servies en bestek Springkastelen Springkussens Koelwagens, Flessenfrigo’s, Windowcoolers en Skydancers Funfood Servies en Bestek Tenten, Partytenten en Bierkiosks Kids Fun! Tafels en Stoelen Tapinstallaties, Togen, Tapkastenbuffet, Percolators Iets niet... Lees meer

Veelgestelde vragen

Rondom het springkasteel dient er minstens één meter ruimte vrij te zijn. Het springkasteel beweegt door het springen en mag nergens tegenaan schuren om beschadigingen te voorkomen. (bv: als het springkasteel 5m breed is hebt u dus minstens 7m in totaal nodig). Achteraan het springkasteel heeft u een 220V stopcontact nodig.

Het is verplicht om de schoenen uit te doen tijdens het springen op de spring– en luchtkussens.
Kinderen mogen zelf beslissen of ze de sokken aanhouden of uittrekken.
Zonder sokken heb je natuurlijk wel meer grip op de luchtkussens!

Zijn jullie springkussens eenvoudig op te zetten?
De springkastelen worden door onze gratis plaatsingsdienst professioneel opgezet. U hoeft alleen maar te zorgen een propere en vlakke ondergrond en vrije doorgang naar het springkasteel. De vrije ruimte om het springkasteel moet minimaal 1 meter langs elke zijde zijn en 2 meter achter het kasteel voor de motor.
Moet het springkussen vast gezet worden ivm wind?
Bij harde wind dient springkasteel neergelaten te worden!
Denk er aan nooit de lucht af te laten van het springkasteel indien er nog kinderen in aanwezig zijn.
Waarom zou ik bij jullie huren?
Dbc levert heeft een gratis aflevering en ophaling van de springkastelen in een grote straal rondom Essen-Wildert. Bovendien assisteren onze professionele medewerkers bij het opzetten en afbreken. Dat vindt u elders niet!
Het springkussen komt op steen te staan? Kan dat?
Het springkussen zien we het liefst op gras geplaatst. Voor stenen ondergronden en zand zijn zeilen beschikbaar. In geen geval mogen er puntige voorwerpen of uitsteeksels in de ondergrond aanwezig zijn, denk hierbij aan stoepranden, schuine stenen, hoeken van stenen, en zelfs het niet proper zijn van de ondergrond. Dbc kan nooit verantwoordelijk worden gesteld voor gebeurlijke schade.
Verhuren jullie ook aggregatoren of haspels?
Voorzie het springkasteel van 220V en 16A stroom. Indien een verlengsnoer wordt gebruikt moet dit voldoen aan deze specificaties. Het verlengsnoer op haspel moet steeds volledig afgerold om oververhitting te voorkomen.
Wat mag er niet?
– De motor van het springkasteel mag nooit worden afgedekt
– Het springkasteel mag niet worden doorverhuurd
– Er mag niet op de muren, de bogen en het dak geklommen worden
– Het springkasteel betreden met de schoenen aan mag ook zeker niet! Let hier goed op.
– Er mag geen eten, drinken, of scherpe voorwerpen meegenomen worden in het springkasteel of op het springkussen.
– Het springkasteel best aflaten indien het niet echt nodig is. Let op kinderen die nog op het kasteel aanwezig kunnen zijn!