Over dbc

Welkom!

DBC verhuur van springkastelen en feestartikelen

Sara en Kristof

Bent u op zoek naar het huren van een springkasteel of partytent voor uw familiefeest, communiefeest, evenement, verjaardag, schoolfeest of opendeurdag?
Wij zijn gevestigd in Essen – Wildert. Wij verhuren springkastelen, partytenten en party meubilair.
U kunt bij ons terecht voor het huren van alle party materiaal zoals:
Stoelen, Tafels, Statafels, Tapinstallaties, Flessenfrigo’s, windowkoeler, koelwagen, Togen, Bierkiosken, Podium, Springkastelen, Tenten, Verwarming, Servies, Bestek, Skydancers, …. etc.
Receptietafels, koffietassen, glazen, tafellinnen, terrasverwarmers, …

Voor ieder feest een springkasteel!

Huur een springkasteel voor uw familiefeest, communiefeest, evenement, verjaardag, schoolfeest of opendeurdag. Op deze site ziet u de springkastelen die u bij ons kunt huren met daarbij de belangrijkste informatie.

Gratis slecht weer garantie

Wanneer het KMI storm, zware wind of hevige regen voorspelt, kan je een gehuurd springkasteel of attractie gratis annuleren of van datum verplaatsen.
Let op, dit kan enkel tot 24u op voorhand en steeds in overleg met onze mensen.

Plaatsingsdienst

Wij verzorgen gratis voor u het leveren en terug ophalen van de springkastelen en partytenten. Wij hebben een eigen plaatsingsdienst die zorgt voor stipte levering en een professionele opbouw en afbraak.
Dankzij ons worden al uw verjaardagspartijtjes, trouwfeesten, personeelsrecepties en andere feesten een gegarandeerd succes. Wij zorgen dat uw gasten niets tekortkomen en u hoeft enkel nog maar te genieten.

Prijzen

De prijzen op de site zijn allemaal inclusief BTW. Wie huurt voor een langere periode of in grote hoeveelheden, bieden we graag een extra voordelige offerte op maat. Combinaties van springkastelen geven altijd korting!

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u dan graag verder.

dbc vof, ondernemingsnummer 0817.088.111